Seksuaalikasvatus

Seksuaalikasvatus

Seksuaalikasvatus hankkeemme työmuotona näkyy esimerkiksi erilaisiin tilaisuuksiin osallistumisena, kuten koulujen ja oppilaitosten tapahtumat, messut ja erilaiset teemapäivät. Järjestämme myös kaikille avoimia ja/tai ammattilaisille suunnattuja luentoja, seminaareja ja koulutuksia sekä osallistumme muiden toimijoiden tilaisuuksiin teemaan sopivilla kokonaisuuksilla. Seksuaalikasvatus on oikean, asiakkaan tarpeisiin vastaavan ja ajankohtaisen tiedon antamista.

Tulemme mielellämme kertomaan hankkeestamme ja seksuaalineuvontakeskuksen palveluista mahdollisille asiakasryhmille.

Meihin voi myös olla yhteydessä, mikäli haluat yhteisöösi teemallista seksuaalikasvatusta.

Seksuaaliterveysmentorointi

Hankkeemme kouluttaa maahanmuuttajataustaisia seksuaaliterveysmentoreita syksyllä 2019. Seksuaaliterveysmentorit osallistuvat myös mielellään erilaisiin seksuaaliterveystapahtumiin hankkeemme ammattilaisen työparina. Mentoreiden kanssa vierailemme erityisesti monikulttuurissa yhteisöissä. Mentorit edustavat eri kieliryhmiä. Mikäli toiveissasi on mentorointia tietyllä kielellä, mainitsethan tästä yhteydenottolomakkeessa.

VIGOR-hankkeen kokemuksia maahanmuuttajien tekemästä mentorointityöstä seksuaaliterveyden parissa (pdf), Tietoiseksi-aloitusseminaarista 2019